Prva meta PSŽ-a je vezista PSV-a, ali do njega neće lako doći!

Autor: Mladen Heleta
utorak 16.05.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

Holanđani su teški pregovarači.

Twitter ACN
Twitter ACN

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će na leto krenuti u novu rekonsktrukciju tima, pošto aktuelni sastav ponovo nije zadovoljio, iako će skoro pa sigurno odbraniti titulu u Francuskoj.

Izvesno je da će otići Mesi, možda i Nejmar, a promene će pretrpeti i vezni red, gde je glavna meta za dovođenje je fudbaler PSV-a Ibrahima Sangare.

Stameni vezista iz Obale Slonovače navodno ima načelni sporazum sa PSŽ-om, ali pojavile su se tenzije između dva kluba, pošto PSV traži da uz novac dobije i odustajanje Parižana od klauzule za mladog Ćavija Simonsa, koji je prošle godine iz Pari Sen Žermena stigao u Ajndhoven i tamo pruža veoma dobre partije.

PSV će za dve nedelje dobiti novog sportskog direktora Ernesta Stjuarta, čiji će prvi zadatak biti da reši teške pregovore sa Pari Sen Žermenom, koji baš i nije voljan da na ovo pristane.

Dakle, jasno je šta Holanđani žele za Sangarea - novac, plus čiste papire za Simonsa, kako bi on postao 100% njihov igrač i kako se zarada od njegove sledeće prodaje ne bi delila sa francuskim šampionom.

Sangare za PSV igra od 2020. godine i nezamenjivi je član prve postave. Reprezentativac Obale Slonovače bio je 30 puta.

Simons ima 20 godina, za PSV je ove sezone upisao 31 nastup i dao 15 golova. Debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Holandije i odigrao tri meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke