Sari dovodi još jedno pojačanje iz bivšeg kluba?

Autor: Nikola Miloradović
petak 16.11.2018.
16:00
Izvor: Sportske.net

"Plavci" bi mogli da dobiju još jedno pojačanje po ukusu svog trenera.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Mauricio Sari je letos preuzeo Čelsi, a sa sobom je u London iz Napulja poveo i Žoržinja.

Ipak, ne želi na tome da se zaustavi, hteo bi da sarađuje sa još nekolicinom bivših igrača, a jedan od njih je bliži prelasku u Premijer ligu nego što se pretpostavlja.

Naime, Elsaid Hisaj bi uskoro mogao da napusti Napoli, što je potvrdio i njegov agent Mario Đufredi.

Polivalentni bek već par sezona pruža dobre partije za Napolitance, ove je upisao 11 nastupa u Seriji A, ali se stiče utisak da Anćeloti sve češće koristi Malkija, koji je letos stigao u klub iz Lila.

Svestan toga, Đufredi ističe da njegov klijent ima brojne ponude i da bi lako mogao da završi u Premijer ligi.

"Hisaja traže Čelsi i drugi klubovi? Ako vidite da Anćeloti koristi Malkija i stičete osećaj da Napoli traži druge igrače, to jasno znači da postoje ponude za njegove usluge.

Hisaj je igrač koji bi se dobro snašao u engleskom fudbalu, ima potrebne fizikalije i traži ga veliki broj klubova. Da li vredi 50 miliona evra? Što se mene tiče on vredio 60 miliona
", istakao je Đufredi.

Dakle, Hisaj bi mogao da se pridruži Žoržinju i Sariju u Čelsiju, videćemo da li već u januaru, ili će "Plavci" ovaj transfer ostaviti za naredno leto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 16.11.2018
17:09

Celziju desni bek treba pod hitno,Sarijev fudbal je otkrio da je Aspilikueta jedna od slabijih karika u ovoj ekipi,svaka njemu cast na defanzivi ali decko tehnicki limitiran ne ume da probije 1n1 pritom je tvrd na lopti dodaje samo sigurne pasove ne ume da odigra pas izmeni poziciju nastavi dalje....

avatar
brekbaCh1
Friday, 16.11.2018
18:14

Koliko god mi bilo tesko da priznam, to jeste istina. Aspi je pored Luiza najslabija karika u odbrani.

avatar
Dragojevic Andrija
Saturday, 17.11.2018
00:23

Zato se mn aspi svidja na CB posrbno jr dbr bio kod kontea sa 3 stopera ali kad vidim nekad luiza smotanog na tu poz moze i aspi lagano sam sa rudigerom.. a alonso je kontra u napadu top ali kad ga nema u sanse iz rezervnih akcija itd onda se samo vidi supljina u odb.. bas je faking tesk situacija za celsi :D ja bi doveo kulibalija za CB pa luiz da se mijenja. Pa i bek neki ali klasni i nap i def da ima top. Ovaj bek napolija je sklon povredama..