Sari nije doneo lepu igru, ali jeste nešto neverovatno! Skidaju mu kapu, ispunjavaju dve želje

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.06.2020.
10:47
Izvor: Sportske.net

Na stranu sve primedbe, Juventus ne igra dobro, ali jedna stvar je konstanta.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Pisali smo već, za tili čas sve se okrenulo nakon pobeda Juventusa u prvenstvu, imaju +4 i s obzirom na raspored, ali i veći izbor igrača čini se da će stići do titule.

Naravno, daleko je još, ali, sadašnja forma uliva poverenje. Nije u pitanju igra, daleko je to od onoga što je recimo Napoli pokazivao pod Sarijem, ali jedan podatak bode oči.

Juventus je defanzivno nadmoćan, oni nisu primili gol, još pre pandemije kada su dobili Inter. U nastavku sezone, ne daju, ali ne primaju. Tačnije u kupu su odigrali dva puta 0:0, u nastavku prvenstva su dobili Bolonju i Leće. Rezultat protiv Lećea vara, nije bilo tako jednostavno kao što pokazuje 4:0, imali su igrača više, ali sa druge strane, Juventus zaista deluje granitno.

Bez obzira što nema levog beka, Sari je uspeo da napravi tim koji zaključava bravu, De Liht i Bonući deluju u ovom trenutku kao najbolji štoperski par u Evropi.

Poznato je da tim sa najboljom odbranom osvaja trofeje u Italiji, a šta će biti u Ligi šampiona, u nastavku, videćemo.

baner 13

U svakom slučaju, Juve treba prvo da izbaci Lion da bi se dokopao top 8, a posle je sve otvoreno. Sa ovakvom odbranom i kada se oporavi Aleks Sandro, čini se da mogu da igraju protiv svakoga.

Na pijaci završili su posao oko dovođenja Artura, Pjanić odlazi u Barselonu, još zimus su kupili Kuluševskog.

Bonus baner

Kako se priča, Paratići i Nedved će dovesti još dva igrača, Emersona Palmijerija iz Čelsija i Milika iz Napolija koji bi trebalo da zameni Iguaina.

Sari nije tražio više ništa, osim da se smanji broj igrača na dvadesetak, pa treba očekivati dosta prodaja...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 29.06.2020
15:52

A i Milik je bas zamena za Iguaina...Ako vec menjaju spica treba da dovedu nekoga proverenijeg i bljeg a ne Milika koji je u najbolju ruku na nivou Iguaina.

avatar
The_Matrix
Monday, 29.06.2020
14:38

🤣🤣🤣🤣

avatar
Mak-Juventino
Monday, 29.06.2020
14:04

Pa kako to , pa de Liht je propao nacisto , platili smo 75 mil. za djaba , on treba da ide u penziju ?! Palmieri nepotreban , neka se vrati Pelegrini i toliko u odbrani , na sredini Artur mesto Pjanica i jos moja zelja , Lokateli mesto Kedire ! U napadu nas makedonki Svedjanin i eventualno Milik mesto Pipite i top

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 29.06.2020
13:21

Naravno da im ne mogu dati gol kada su skoro svi u seriji a teski krsevi i kada je ovim lopovima dozvoljeno da igraju rukomet u svojih 16

avatar
Z
Monday, 29.06.2020
11:29

Pratim Juve koliko- toliko. Pa ako neko moze da mi objasni sta fali Sandru? Pre 2 sezone par klubova je nudilo po 70akM, a sada mu traze zamenu....