Sastanak koji je odredio Dibalinu sudbinu - Uskoro potpisuje?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 09.06.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Blizu smo kraja "sage" o Dibali.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U sredu popodne održao se jedna od najvažnijih sastanaka za Inter u poslednjih nekoliko godina. Agent argentisnkog fudbalera Paula Dibale, Horhe Antun sastao se sa upravom "neroazura" u klupskim prostorijama.

Posle sastanka, Inter je poslao Dibali prvu zvaničnu ponudu. "Neroazuri" nude Argentincu platu od šest miliona evra i bonuse po sezoni. Posao još uvek nije finalizovan, ali izvori iz Italije govore da je napravljen ozbiljan pomak u njima.

Inter bivšem fudbaleru Juventusa nudi ugovor na četiri godine i najbolje finansijske uslove. Roma i Totenhem su takođe pokazali interesovanje za 28-godišnjeg ofanzivca, koji je slobodan u izboru novog kluba, ali je Inter jedini poslao zvaničnu ponudu.

Pored razgovora sa Dibalom, sportski direktor Intera, Đuzepe Marota uporedo vodi pregovore sa Čelsijem oko povratka belgijskog napadača Romelua Lukakua na "Meacu". "Plavci" su izgleda pristali da pozajme snažnog napadača "neroazurima", ali se u Interu nadaju da mogu otkupiti Lukakua.

Kada su u pitanju Interovi štoperi, Alesandro Bastoni će najverovatnije ostati u klubu, Stefan De Fraj bi mogao u Čelsi, dok je Milan Škrinjar na meti Pari Sen Žermena.

Danas se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Reprezentacija Srbije gostuje Švedskoj. AdmiralBet je pripremio sjajnu ponudu za ovaj meč, a naš predlog su golovi u drugom poluvremnu, po jedna na obe strane, kvota je 3,85.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke