Sastanak o kom bruji Evropa, navijači Barse i dalje ne veruju!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.12.2021.
20:35
Izvor: Sportske.net

Fabricio Romano ima ekskluzivu!

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Mino Rajola i Đoan Laporta danas su se sastali u Torinu na dodeli nagrade "Zlatni dečko".

Barsin igrač Pedri osvojio je nagradu koju dodeljuje list Tutosport, a za danas je bila zakazana svečana ceremonija. Đoan Laporta i Mateu Alemani su putovali sa Pedrijem i posetu u Torinu iskoristili da se sastanu sa Rajolom.

Ovu vest potvrdio je i Fabricio Romano, koji je potom dodao da ovo nije bio običan sastanak, već da su Laporta i Alemani zakazali sa Rajolom još prošle nedelje kako bi razgovarali o potencijalnim transferima.

Ubrzo su počela i nagađanja, a spekuliše se da su Rajola i Laporta pregovarali oko raznih imena, ali da su u centru pažnje Erling Haland i Pol Pogba. 

Norvežanin će biti meta svih evropskih velikana, od 1. jula biće aktivna njegova klauzula od 75 miliona evra, ali će i dalje biti papren zbog plate i bonusa koje zahtevaju Mino Rajola i njegov otac. 

Što se Pogbe tiče, on postaje slobodan na leto, Barsa bi mogla da ga dovede bez obeštećenja, ali je pitanje koliko je Francuz potreban Ćaviju. Pogba ima ogromnu platu, a zahtevaće i veću ako bude dolazio kao slobodan, odnosno bez obeštećanja, uz bonuse za potpis ugovora. 

Treće veliko ime je Matijs de Liht. Štoper Juventusa oduvek je želeo u Barsu, setite se leta 2019. godine kada je na kraju poslušao Mina Rajolu, koji mu je rekao da će Đerar Pike i dalje biti starter i da ga čeka klupa. Nažalost, kako je Pike igrao od tada, sigurno je da bi De Liht do danas izrastao u stub Barsine odbrane. Ipak, on neće biti laka meta, Juve ga neće jeftino pustiti, Bonući i Kjelini su u godinama i teško da će De Liht tek tako otići.

Ne treba zaboraviti ni da Rajola zastupa desnog beka Ajaksa Nusara Mazruija, koji će takođe biti slobodan od 1. jula, a Ćavi je već dao zeleno svetlo za prodaju Seržinja Desta, koji može da ide već na zimu. 

Sve u svemu, jako bitan sastanak za upravu Barse, naročito što Laporta i Rajola imaju odlične odnose, svi se sećamo kako su 2010. završili trampu Zlatan Ibrahimović - Samjuel Eto, a u paketu je ubrzo stigao i Maksvel...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke