Sasuolo na udaru - Skamaka otišao, uskoro će i Raspadori?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 24.07.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

Napoli u ofanzivi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sjajni napadački tandem Sasuola Skamaka-Raspadori blizu je raspada jer Đanluku Skamaku samo formalnosti dele od prelaska u engleski Vest Hem.

Sasuolu ostaje da pokuša da zadrži makar Đakoma Raspadorija, ali će to teško učiniti jer na adresu kluba sa "Mapei" stadiona stižu ozbiljne ponude za sjajnog ofanzivca.

Kako javljaju mediji u Italiji Napoli je ozbiljan u nameri da reprezentativca Italije dovede na jug i ponudiće 30.000.000 evra za njegov transfer.

Napoli se suočava sa odlaskom Belgijanca Drisa Mertensa i sve izvesnijom prodajom napadača Andee Petanje, tako da im je pojačanje u vrhu napada neophodno.

Raspadori je u prošloj sezoni postigao 10 golova u Seriji A.

Sasulo nije voljan da proda Raspadorija, posebno nakon Skamakinog odlaska, ali je teško u ekipi sačuvati nezadovoljno igrača, a pitnaje je kako će reagovati  22-godišnjak ako mu se stopira prelazak u Napulj gde bi igrao u Ligi šampiona.

Alternativno rešenja za Napoli mogao bi da bude Veronin golgeter Đovani Simeone, ali će o njemu Napolitanci ozbiljno razmišljati samo ako od Raspadorija ne bude ništa.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Seriji A, ukoliko mislite da Napoli može u Top 4 i naredne sezone posetite njihov sajt, kvota je 1.89.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke