Savo nije uspeo da ga dovede u Partizan, ali Olimpija mu je danas ispunila želju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.07.2021.
16:48
Izvor: Sportske.net

Transfer ozvaničen, Olimpija dobila veliko pojačanje.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Pre dve godine, Đorđe Crnomarković se u ovdašnjim medijima često pominjao kao potencijalno pojačanje Partizana u defanzivnoj liniji tima, bio je želja tadašnjeg trenera crno-belih Sava Miloševića, ali do tog transfera nije došlo, pošto je Crnomarković odlučio da prihvati ponudu poljskog Leha.

Bio je potom i na pozajmici u Zaglebju i u protekle dve godine je upisao ukupno 43 nastupa u šampionatu Poljske, ali ovog leta se Savo Milošević ponovo zainteresovao za njega, sada kao trener ljubljanske Olimpije. Ovoga puta želja mu je ispunjena i Crnomarković je sa Ljubljančanima potpisao ugovor na dve godine.

Njemu je ovo povratak u Olimpiju, gde je već bio u periodu od jula 2016. do marta 2017, ali tada nije uspeo da se nametne, pa se vratio u Srbiju gde je nastupao za Čukarički, Javor i niški Radnički pre odlaska u Poljsku.

''Osećanja su veoma dobra. Razgovarao sam sa predsednikom i trenerom i brzo smo uspeli da se dogovorimo. Veoma sam srećan što sam ponovo u Ljubljani. Želim da ostavim dobar utisak i pomognem saigračima do novih trofeja. Olimpija je veliki klub, pa  u svakoj utakmici moramo da idemo na tri boda. Cilj je definitivno osvajanje titule'', poručio je Crnomarković.

*

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke