Savršen scenario za Juve - Vlahović + Kostić + Depaj i nikad jača formula!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 08.08.2022.
18:18
Izvor: Sportske.net

Holanđanin može da dobije papire uskoro...

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Memfis Depaj će se takođe na čudan način oprostiti od Barselone - bez obeštećenja, ali ako požuri?!

Barsa na sve načine pokušava da se reši suvišnih igrača, o De Jongu možete čitati OVDE, a sa Depajom je situacija drugačija.

Holanđanin je ušao u poslednju godinu ugovora, jer je prošlog leta potpisao samo do 2023. i Barsa nije u poziciji da može mnogo da bira. Depaj ne želi da ode u bilo koji klub, već sa kojim će se boriti za trofeje i igrati u Ligi šampiona, a to bi mogao da bude - Juventus.

Mateo Moreto, veoma  pouzdani izvor, tvrdi da je Barsa obećala Depaju da će mu dati papire, ali ukoliko ne bude odugovlačio i ukoliko uskoro reši svoj status i napusti klub.

Juventus želi Alvara Moratu, ali je Španac teška meta, pošto Atletiko neće da ga pusti na novu pozajmicu već pristaje na prodaju. 

Depaj tako neočekivano može da upadne u prvi plan i da sa Dušanom Vlahovićem bude novi udarni tandem Juventusa. 

Holanđanin je prošlog leta došao u Barsu takođe bez obeštećenja, pristao je na manju platu nego što su mu nudili ostali klubovi i očekuje da se Katalonci oduže tako što će ga pustiti da sam odluči o svojoj sudbini. 

Ako na sve to dodamo da bi uskoro trebalo da svoj transfer ozvaniči i Filip Kostić, uz Di Mariju, deluje da bi Juve imao tim dostojan Skudeta, za koji AdmiralBet nudi top kvotu - 2,80!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke