Šćešnji je bivši? Juventus traži novog golmana, dva velika imena u igri?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 13.09.2021.
07:46
Izvor: Sportske.net

Juve neće dugo trpeti greške poljskog golmana...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Mnogo buke u Italiji oko Šćešnjog. Poljak brani očajno, napravio je dve krupne greške u tri kola, koštao Juventus pobede u Udinama i najmanje remija u Napulju. Juve je lako mogao da ima šest bodova umesto jednog, a italijanski mediji kažu da je velika greška što nisu angažovali Donarumu.

Sa druge strane, u klubu tvrde da imaju odličnog golmana, novi direktor Ćerubini je rekao da sadašnji golman PSŽ nije bio prioritet i da imaju odličnog golmana pod ugovorom.

Za Šćešnjog je ovo loš trenutak, čini se da nikada nije pravio ovakve greške, a mnogi veruju da je vreme da rezervni golman Perin, bivši treći golman reprezentacije dobije priliku. 

Mediji već spekulišu ko bi mogao da stigne u klub.

Prvo ime je De Hea kome ističe ugovor sa Mančester Junajtedom i realno nema gde, ali njegova plata je 20 miliona evra po sezoni što sigurno ne može da dobije van Engleske. 

Pominje se i Kejlor Navas, veteran je izgubio mesto od Donarume, ostao u klubu iako je najavljivao odlazak, razlog je što Kostarikanac ne može nigde da računa na novac koji prima u Parizu.

U svakom slučaju, ovo su očekivane stvari, klub neće imati mnogo strpljenja, rezultati su katastrofalni i mada je Šćešnji po dolasku iz Rome ovih par sezona branio odlično, niko se sada toga ne seća...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke