Sećate se štopera oko koga su se otimali Partizan, Salcburg, Dinamo? Sada je otišao u Bravo...

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.02.2022.
00:00
Izvor: Sportske.net

Očekivalo se da će se njegova karijera mnogo brže razvijati.

Screenshot/YouTube/Hrvatska Nogometna Televizija
Screenshot/YouTube/Hrvatska Nogometna Televizija

Povezane vesti

U vreme dok je na klupi Partizana bio Savo Milošević, pre nepune tri godine, pažnju crno-belih skrenuo je tada 19-godišnji štoper podgoričke Budućnosti Stefan Milić, koji je u leto 2019. bio akter pobede Podgoričana nad crno-belima u pripremnoj utakmici u Užicu.

Iako veoma mlad, Milić je već bio kapiten Budućnosti i predviđala mu se sjajna karijera, pa su ga mnogi poredili i sa zemljakom i defanzivcem madridskog Atletika Stefanom Savićem.

Nekoliko meseci posle te utakmice i velikog interesovanja koje je vladalo za Milića, on je potpisao za zagrebački Dinamo.

''Ma, od samog početka za mene i moju porodicu postojao je samo Dinamo. Svi znamo kako u Maksimiru napreduju mladi igrači, želim i ja da budem deo tog fudbalskog puta. Ljudi iz kluba su zaista pokazali veliku želju da me dovedu, a ja sam odmah pristao. Kažem, za mene nije ni bilo druge opcije. Ostale ponude? Bilo ih je, hteli su me Salcburg, Partizan, Osijek i Mlada Boleslav, ali ja sam želeo baš u Dinamo'', govorio je tada Milić.

Međutim, u Dinamu za sada nije uspeo da se nametne onako kako se očekivalo, iako je od tog transfera prošlo skoro dve godine. U sezoni 2020/21 je išao na pozajmicu u Varaždin, a sada je stigla informacija da će do kraja tekuće sezone igrati za slovenački Bravo, takođe kao pozajmljen igrač.

Ipak, ugovorom sa Dinamom je vezan do 2025. godine, pa će još imati vremena da u klubu sa Maksimira pokaže koliko vredi, ali tek od sledeće sezone.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke