Sedam igrača na koje Arne Slot ne računa, svi traže nove klubove!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.07.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Sedam igrača na transfer listi.

Beta/AP/Alastair Grant
Beta/AP/Alastair Grant

Povezane vesti

Neće biti mnogo promena u Liverpulu što se tiče ovog prelaznog roka. 

Zapravo, od odlazaka se očekuju samo odlasci igrača koji nisu baš u prvom planu poslednjih sezona, a isti ti igrači neće imati mesta kod Arnea Slota. 

Novi trener Liverpula je u dogovoru sa sportskim direktorom Ričardom Hjuzom dogovorio da sedmorica mogu otići u slučaju kvalitetnih ponuda. 

Ris Vilijams i Bili Kumetio, dva štopera koja nisu kvalitet za Liverpul, po mišljenju mnogih u klubu, će tragati za novim klubovima i u prethodnom periodu su trenirali sa mladim timom. 

Mogu da odu i Net Filips i Sep van den Berg, jer za njih neće biti mesta kada se Konate, Gomez i Van Dajk vrate sa odmora. Filips je igrač kojeg cene oko 8 miliona funti, dok je van dden Berg od ranije najavio odlazak, a u klubu ga cene na oko 20 miliona funti. 

Tajler Morton je igrač koji je impresionirao na pozajmicama u Čempionšipu i postoji veliki broj klubova koji ga želi u novoj sezoni, a nejasna je trenutna situacija sa Keleherom i Luisom Dijazom, ali je jasno da obojica imaju zeleno svetlo od kluba ukoliko stigne zadovoljavajuća ponuda i ukoliko postoji adekvatna zamena na tržištu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke