Senzacija oko Levandovskog, šta je prva želja, a šta realan transfer?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 20.05.2021.
08:39
Izvor: Sportske.net

Hoće li Bajern popustiti?

EPA-EFE/Matthias Hangst
EPA-EFE/Matthias Hangst

Povezane vesti

Robert Levandovski želi da napusti Bajern. Naime, posle 47 golova ove sezone, Poljak želi novi izazov dugo je u Nemačkoj, prvo Dortmund, pa Bavarska, njegov agent Pini Zahavi pokušava da nađe rešenje.

Navodno, kontaktirao ga je Čelsi, Tuhel je izgubio strpljenje sa Vernerom, traže napadača, ali Haland i Lukaku čini se nisu realne mete.

O Kejnu nema ni govora, Totenhem ga ne bi prodao londonskom klubu nikada, pa su se okrenuli Poljaku. 

Verner bi mogao da bude deo sporazuma, ali Bajern će se opirati svin silama. Nemac koji je plaćen više od 50 miliona evra dao je samo 12 golova u svim takmičenjima, odigrao je 50 mečeva. Bode oči podatak da je najbolji strelac Čelsija Žorginjo sa sedam golova, svih sedam je dao sa bele tačke.

Ali i Levandovskom Čelsi nije prva opcija, on gleda ka Barseloni, samo pitanje je koliko je to realno jer su Katalonci u teškoj finansijskoj situaciji. Navodno je zainteresovan PSŽ, ali samo oko Mbape ode, što u ovom trenutku nije realno.

Čelsi i PL ostaju zapravo jedina realna opcija za "Levu" koji ima ugovor sa Bajernom još dve godine, ali Nemci i ne pomišljaju da ga puste.

Ipak, ako bude izričit, Bajern će morati da sasluša ponude...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke