Senzacionalni transfer Danija Alveša, ipak, nije isključen?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.10.2021.
21:33
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa najboljim bekom svih vremena?

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Dani Alveš i Barselona? Ništa još uvek nije isključeno!

Pouzdani katalonski novinar Oriol Domenek otkrio je večeras da je Dani Alveš lično kontaktirao upravu Barselone da im poruči da želi da se vrati, te da njegova plata neće predstavljati nikakav problem, jer želi da pomogne mladim igračima.

Alveš je i sam u jednom intervjuu nedavno otkrio da je Barselona jedini grad u kom još uvek ima svoju kuću i da je tamo njegovo srce, te da bi pomogao mladim bekovima koji su u ekipi.

Iako su brojni izvori momentalno odbacili tu mogućnost, Oriol Domenek tvrdi da u upravi Barselone i dalje vagaju ovu opciju.

Pojedini članovi uprave nemaju ništa protiv njegovog dolaska, Dani je slobodan igrač, njegovo prisustvo bi višestruko moglo da pomogne, baš kao što je slučaj u reprezentaciji Brazila.

S druge strane, Emerson Rojal je letos prodat u "pet do 12", dok Serhi Roberto koji je ponovo vraćen na beka, i dalje okleva i u januaru bi mogao da potpiše predugovor sa novim klubom, jer na leto postaje slobodan igrač.

Dakle, onda kao jedini pravi desni bek ostaje Seržinjo Dest i donekle Oskar Mingeza, koji često igra i kao štoper. 

Čekamo rasplet, ali prema večerašnjim informacijama nijedan scenario nije isključen, mi smo pokušali i da objasnimo zbog čega. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke