Senzacionalni transfer u najavi - Nejmar se vraća na mesto uspeha?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 28.03.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Napušta Srbe 2025. godine?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu! Ovu senzacionalnu vest od jutros prenose španski mediji, koji pišu da je Nejmar navodno već razgovarao sa predsednikom još uvek aktuelnog šampiona Španije Đoanom Laportom.

Nejmar je igrao sedam godina za Barsu, od 2010. do 2017, osvojio je sve što se može osvojiti, odigrao ukupno 186 utakmica na kojima je postigao 105 golova uz 76 asistencija, a onda prešao u Pari Sen Žermen za rekordnih 222 miliona evra.

Letos je napustio Pariz i otišao u saudijski Al Hilal, u kom ima astronomsku platu od 150 miliona evra po sezoni.

Međutim, posle samo pet utakmica, u kojima je postigao gol uz tri asistencije, povredio je prednji ukršteni ligament levog kolena i završio sezonu. Al Hilal i bez njega gura sjajno i predvođen Aleksandrom Mitrovićem i Sergejom Milinkovićem-Savićem sigurno korača ka tituli prvaka Saudijske Arabije.

Nejmarov mogući povratak u Barsu, navode Španci, realnije je očekivati na leto 2025, kad mu istekne ugovor sa Al Hilalom.

Razlog su finansijski problemi u katalonskom klubu, zbog kojih ima ograničen budžet za transfere i plate, ali koji želi i da se uveri koliko je Nejmar uopšte fizički spreman za napore koje zahteva evropski fudbal.

Takođe, pitanje je i koliko je Nejmar spreman da se odrekne novca u Saudijskoj Arabiji da bi se vratio u Španiju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke