Sergej čeka, Kežman doneo dve ponude u Rim!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.07.2018.
08:53
Izvor: Sportske.net

SMS i dalje na raskrsnici, zavisi od drugih transfera, ali i mušičavog predsednika Lotita.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Dva kluba su u igri za Srbina, prema informacijama "Korijere delo Sport", u Barseloni nema konsenzusa oko Sergeja, a Mateja Kežman agent srpskog fudbalera je doneo dve ponude u Rim.

Prva je od Reala koji je u prednosti, ali Sergej mora da sačeka transfer Ronalda u Juventusu sa kojim Perez odugovlači, iako je gotova stvar. On će probati još jednom, mada su male šanse, da postigne neki dogovor sa PSŽ oko Nejmara.

Navodno je Real spreman da ponudi više od Junajteda, koji je poslao 110 miliona plus bonuse, ponudu koja bi srušila sve italijanske rekorde, ali je Lotito tražio više.

Da li je zaista zacrtao 150 miliona što se čini kao nemoguća misija, teško je reći, ili koristi situaciju, tek pre nego što otpišemo ovo kao novinske priče, treba reći da je do sada nekoliko puta uspeo da proda igrača po ceni po kojoj je želeo, iako niko nije verovao da će uspeti.

List piše da direktor Tare ima u rukavu iznenađenje, neko veliko ime u slučaju da Milinković Savić napusti Lacio, ali i da nije nemoguće da na kraju naš fudbaler ostane u klubu, mada je to malo verovatno.

Jer, Lacio bi želeo da napuni kasu, uloži oko 70-80 miliona u pojačanja što je u Lotitovoj eri bilo nezamislivo i napadne top četiri, odnosno izlazak u Ligu šampiona koji im je ove godine izmakao za dlaku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Raiola
Monday, 09.07.2018
19:24

Lotito misli da niko nije gledao mundijal i Sergeja na istom. 150 je besmisleno.

avatar
Monday, 09.07.2018
12:04

Био бих вам захвалан и ако бисте били љубазни да прескочите Сергеја неки дан ! Сваки пут кад кренем да читам вести налетим на њега, прави се прича као да је у пет најбољих играча на свету ! Не знам ко је луд да да 150 М за њега !

avatar
Darkseid
Monday, 09.07.2018
19:51

Bravo za kom. Sergej ima fiz predispozicije, ali fudbalske inteligencije nema ni na mapi. Modric jednom varkom tela uradi vise nego sergej za 5 utakmica. Pola africkih igraca u francuskoj ligi igra kao sergej, niti sergej moze da vredi vise od pjanica i kessia iz milana.

avatar
BorgGGMU
Monday, 09.07.2018
09:51

Ako Sergej bude prodan za 150miliona ja cu u live srteam-u pojesti sve moje patike i cipele a kao salatu usranu pelenu od mog 8mesečnog sina.

avatar
Mangus
Monday, 09.07.2018
09:11

Cak ni Ronaldo ni Mesi ne mogu svom timu doneti sve trofeje, pa nece moci ni SMS Laciju ono sto zele.
Logicnije je da ga prodaju za nekih 100, 110 ako vec ima ponuda, uloze tu lovu u 3,4 dooobra igraca i da napadnu LS.

avatar
Ton4i
Monday, 09.07.2018
17:56

Zaista nemam nista protiv Lacija,ali kada budu usli u LS,opet bi rasprodali najbolje igrace,i onda bi se borili za trece mesto u grupi i sve tako u krug...

avatar
Mangus
Tuesday, 10.07.2018
11:34

to je sad stvar politike kluba. Mogu da prodaju najboljeg, ostale sacuvaju i nadogradjuju, a mogu i da prodaju sve kvalitetne igrace pa vrte krugove.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
08:54

Ovo je zanimljivo: Posle završenog učešća Srbije na Mundijalu bilo je komentara da je ekipi nedostajalo mnogo toga - od kvalitetnih kreatora igre, do uigranosti samih igrača na terenu. Jugović se donekle saglasio s tim konstatacijama.
"Nisam saglasan što se tiče 'desetki'. Šta su Ljajić, Sergej ili Tadić? Nisu 'desetke' problem, nemamo više 'osmice'. Muslin je obrazlagao odluke o igranju ili neigranju pojedinih igrača. I bio je u pravu. Ja sam samo navijač, nisam tako stručan kao Muslin. Bio sam dete, ali sećam se da su na prvenstvu u Španiji u timu zajedno igrali Šljivo, Pižon i Sušić. Nekada nije dovoljno samo staviti kvalitetne igrače. Tim je nešto drugo", smatra Jugović i nastavlja:
"Kod nas mi nedostaje ta agresivnost. Tako je bilo i dok sam ja igrao u reprezentaciji, pre moje, a i posle moje generacije. Nismo dovoljno fokusirani da napravimo rezultat", kaže Jugović za *****.

avatar
Don Silvio
Monday, 09.07.2018
12:14

Da budemo jasni. Nebi mi ni bili na SP da smo imali jednu ozbiljnu reprezentaciju u grupi. Pa nama je Vels bio nosilac grupe. Kad su oni bili fudbalska sila, kroz istoriju su imali dva dobra igraca.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 09.07.2018
13:04

Cetiri, i Ras i Tosak su Velsani.