Sergej idealan za Premijer ligu, ovaj tim idealan za njega - Čeka se Lotitov amin!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 04.07.2022.
16:14
Izvor: Sportske.net

Došlo je vreme za transfer karijere.

EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Kada je Sergej Milinković Savić 2015. godine došao u Lacio iz belgijskog Genka, niko nije očekivao da će Srbin ostati toliko dugo u Rimu. Naš reprezentativac stekao je status jednog od najboljih igrača u Seriji A igrajući na "Olimpiku", ali je 27-godišnjak odavno "prerastao" Lacio i čini se da je došlo vreme za promenu sredine.

Visoki vezista, sjajne tehnike, prototip je fudbalera za Premijer ligu, u prethodnim nedeljama Sergej se povezivao za Čelsijem, a danas je u red za njegov potpis stao još jedan engleski velikan.

Kako javljaju medija na Apeninima, Arsenal je poslao zvaničnu ponudu Laciju za Sergeja Milinkovića Savića u vrednosti od 55 miliona evra, ali je predsednik Rimljana Klaudio Lotito bez razmišljanja odbio.

"Tobdžije" su zagrizle za reprezentativca Srbije i neće tako lako odustati. Očekuje se da će se pregovori nastaviti u narednim danima.

Pored Čelsija i Arsenala, ranije je i Mančester junajted bio jedna od ozbiljnijih opcija za prelazak Milinkovića Savića, ali su "crveni đavoli" pali u drugi plan, pa bi London mogao da bude "obećan" za bivšeg fudbalera Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke