Sergej odlazi iz Rima, Lacio mu našao zamenu i još dva pojačanja za Ligu šampiona?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 12.03.2023.
13:37
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno došlo vreme za rastaak?

EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Već osmu sezonu srpski vezista Sergej Milinković-Savić nastupa za rimski Lacio, iako ga mediji u svakom prelaznom roku "teraju" iz glavnog grada Italije.

Srbinu ugovor sa "nebeskoplavima" ističe leta 2024. godine, ali su veliki izgledi da naš fudbaler po isteku sezone ode sa "Olimpika".

Ovu infomraciju danas je plasirao novinar "Kalčomerkata" Daniele Longo koji tvrdi da su Rimljani u liku Bolonjinog veziste Luisa Fergusona pronašli zamenu za Sergeja.

Novac od potencijalne prodaje Milinkovića-Savića trener Lacija Maruicio Sari planira da uloži u kupovinu još dva igrača. U pitanju su bivši napadač Barselone Feran Jutgla koji trenutno nastupa za belgijski Klub Briž i desno krilo nemačkog Frajburga Mađar Roland Šalai.

Upravo bi ova trojica igrača trebalo da donesu novi kvalitet Laciju u narednoj sezoni u kojoj bi Rimljani mogli da se nađu u Ligi šampiona.

Lacio trentuno zauzima treće mesto u Seriji A sa 49 bodova, dva više od gradskog rivala Rome i aktuelnog šampiona Milana koji su mu prvi pratioci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke