Sergej u Mitrovom komšiliku, biće ljuti rivali?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.05.2022.
13:01
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to transfer bio.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić trenutno je najbliži prelasku u Čelsi u ovom trenutku, a odlazak na "Stamford bridž" dodatno bi mogao da pogura transfer Ruben Loftus-Čika u Lacio budući da je ovaj igrač velika želja Mauricija Sarija.

Sergej je velika meta Mančester junajted i Juventusa, spominjao se i PSŽ godinama unazad, ali prema današnjim informacijama iz Engleske Čelsi je taj koji prednjači u trci.

Interesantno je da se fudbaler koji je već sedmu godinu u Laciju nedavno povezivan sa novim premijerligašem Fulamom, čija legenda je njegov reprezenetativni saigrač Aleksandar Mitrović.

Malo ko je verovao da će Sergej prihvatiti poziv iz kluba čiji je stadion na Temzi, ali bi daleko realnije bilo da to učini sa "Plavcima" iz Fulam rouda.

Čelsi je u fazi renoviranja tima budući da će posle dve decenije klub napustiti Roman Ambramovič, a na njegovo mesto doći Ted Boeli.

Vrlo blizu odlaska je Žoržinjo, koji ima ponudu da se vrati u Seriju A, pa bi Sergej mogao da nađe mesto u timu sa Kanteom i Kovačićem.

Čelsi i dalje ne odustaje od Roberta Levandovskog, spominje se i Usman Dembele kojeg žarko želi minhenski Bajern, čak i Lautaro Martinez, koji će izvesno ostati u Interu.

Tuhelov tim u četvrtak uveče dočekuje Lester u meču bez velikog rezultatskog značaja, a zavesu na sezonu spustiće u nedelju kada im od 17 sati dolazi Votford.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke