Sergejeva "formula" za odlazak - Može li se do dogovora sa Lotitom?

Autor: Stefan Matić
utorak 22.11.2022.
10:20
Izvor: Sportske.net

Italijani nastavljaju sa selidbom našeg asa.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Prekosutra očekujemo da vidimo Sergeja Milinković-Savića na terenu sa saigrača protiv Brazila, ali Italija nastavlja da bruji o njegovom potencijalnom transferu u Juventus. 

Najuspešniji klub Italije ne krije želju za srpskim internacionalcem, ali posao dodatno otežava kada na drugoj strani imate Lotita. 

Predsednik Lacija je poznat kao tvrd pregovarač, međutim aduta mu ponestaje kada je u pitanju SMS. Veznjak će uskoro ući u poslednjih 18 meseci ugovora sa klubom sa "Olimpika", ali bi po navodima italijanskih medija hteo da se zahvali "lacijalima" i pruži im priliku za dobru zaradu. 

"Bjankoneri" navodno već imaju usmeni dogovor gde nude oko 6 miliona evra plus bonuse našem fudbaleru. Problem pravi otkup od Lacija. Sergej je navodno spreman da produži ugovor sa Laciom, ukoliko bi u ugovor bila dodata i otkupna klauzula u visini 40-50 miliona evra. Lotito za sada koči posao, vlasnik rimskog kluba traži klauzulu od 70 miliona evra. Nadamo se da će obe strane uspeti da nađu dogovor na obostranu radost. Bilo kako bilo, deluje da će Sergej posle osam godina konačno napustiti Rim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke