Serhio Ramos i njegove igrice, novi neočekivani scenario?!

Autor: Milovan Longinov
petak 26.02.2021.
16:40
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava u Real Madridu, ostaje li kapiten?

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Serhio Ramos i Florentino Perez nastavljaju pregovore i što je donedavno bilo nemoguće, sada je opet na stolu - kapiten bi mogao da ostane u "kraljevskom" klubu.

Marka ekskluzivno otkriva da su se Perez i Ramos sastali, ali i da su u više navrata pregovaraju te da nisu zatvorili vrata jedan drugom.

Delovalo je da nijedan neće popustiti, Ramos je bio blizu odlaska, ali izgleda da je Perez pronašao neko rešenje, koje je za sada nepoznato.

Od ranije se zna da je Ramos tražio istu platu, od 12 miliona evra i ugovor na dve godine, dok mu je Perez ponudio na godinu dana i uz smanjenje plate od 10%, čega su svi morali da se odreknu zbog pandemije.

Marka tvrdi da su i Perez i Ramos nekako opušteniji nego pre i da je dogovor da se kapiten sada fokusira na oporavak i potencijalni povratak na teren krajem marta. 

U međuvremenu, sve je i dalje otvoreno, iako je zaista donedavno delovalo da nema nazad i da će Ramos definitivno napustiti klub po isteku ugovora. 

Marka u zaključku uverava da između Pereza i Ramosa i dalje postoji ogromno međusobno poštovanje i da nema dileme da će nastaviti pregovore tokom proleća i da će se potruditi da pronađu idealno rešenje za sve.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke