Šest Konteovih želja za trofej u Premijer ligi!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 06.06.2022.
08:21
Izvor: Sportske.net

"Šampionska" lista želja je spremna

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Kada je Antonio Konte nasledio Nuna Espirita Santa na klupi Totenhema drugog novembra prošle godine "Pevci" su bili daleko od četvrtog mesta i plasmana u Ligu šampiona naredne sezone. Ipak, Italijan je još jednom pokazao o kakvom se menadžeru radi, Konte je u nastavku sezone osvojio treći najveći broj bodova u Premijer ligi iza Mančester sitija i Liverpula, i na taj način izborio plasman u Ligu šampiona sa Totenhemom.

Ambicije italijanskog stručnjaka uvek su najveće, tako je cilj Totenhema za narednu sezonu borba za šampionski pehar u Premijer ligi, a za to će im biti neophodna pojačanja.

Hrvatski reprezentativac i sada već bivši igrač Intera Ivan Perišić pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa klubom iz Londona i postao prvo pojačanje "Pevaca" u letnjem prelaznom roku.Uskoro će isto učiniti i golman Sautemptona Frejzer Forster, koji će doći kao slobodan igrač i rezervna opcija kapitenu Ljorisu.

Odbrana Totenhema mogla bi da bude jača za Alesandra Bastonija, štopera Intera, a rezervna varijanta je Hrvat iz Lajpciga Joško Gvardiol.

U Londonu se nadaju velikom povratku Kristijana Eriksena, koji se "preporodio" u dresu Brentforda, a pored njega Konteu su interesantna još dvojica veznjaka. U pitanju su kapiten Sautemptona i novopečeni reprezentativac Engleske Džejms Vord-Praus, kao i Vilin Škot Džon MekGin.

Podrška sjajnom Hariju Kejnu u špicu napada mogao bi da bude Gabrijel Žezus, napadač Mančester sitija.

Ostaje da se vidi koliko će obećanih pojačanja vlasnik Totenhema Danijel Levi ispuniti svom menadžeru Konteu, ako sve bude po njegovim željama, mogli bi da imamo novog konkurenta za titulu u Engleskoj naredne sezone.

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. Najzanimljiviji duel odigraće finalisti sa prošlog Svetskog prvenstva Hrvatska i Francuska. AdmiralBet je pripremio odlične kvote za ovu utakmicu, a naš predlog je dvojka na Francuze i kvota 2,15.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke