Šestorica igrača u svlačionici protiv Mesija, Argentinac ne menja odluku, pojavio se i treći zainteresovani klub!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.12.2020.
09:26
Izvor: Sportske.net

Navodno je svlačionica podeljena, Mesi ima još jedan izbor, kako će se na kraju završiti saga koja traje već šest meseci...

Povezane vesti

Leo Mesi je priznao da se užasno osečao tokom leta, da je praktično eksplodirao nakon poraza od Bajerna i da je to uticalo da poželi da ode iz kluba. On ništa nije rekao o budućnosti, klub ga je sprečio da napusti "Kamp Nou", ali priča se da nije odustao od namere da ode.

Španski mediji dolivaju ulje na vatru napisima da i mlađi igrači, ali i značajan broj zaposlenih u klubu žele da Mesi napusti "Kamp Nou". Njegova plate je kamen oko vrata Barselone, no, malo koji od kandidata za predsednika će se usuditi to da kaže.

Navodno, Mesi je u lošim odnosima sa Puđom, Ter-Štegenom, Dembeleom, Umtitijem, Pjanićem i Firpom, mada izuzev golmana i Bosanca ostali nisu toliko bitni Oni, prema tvrdnji ne baš pouzdanog "Diario gol" smatraju da Mesi svojim ponašanjem ruši atmosferu, da je Barsa njegov talac, da razmišlja o sebi, ne o timu. Jasno, veterani su uz svog druga, ali se i sam uticaj recimo Pikea, smanjio u poslednje vreme.

Mesi gleda ka Sitiju i PSŽ, ovi prvi su favoriti, mada ga u Parizu čeka Nejmar. Želja Argentinca je ipak PL, kako bi pokazao i da u najjačoj ligi sveta može da igra.

baner

Mesi koji je svestan da se sve što se dešavalo u avgustu i maju odrazilo na njegovu formu, ali i na rezultate kluba navodno razmatra i treću opciju. U pitanju je Inter, gde bi ga plaćao Suning, ili ga kupio i pozajmio Interu. On bi potpisao višegodišnji ugovor sa kineskom kompanijom. Vlada u Pekingu je naredila smanjenje ulaganja i iznošenje novca iz zemlje, ali Mesi je suviše dobra prilika da bi je propustili.

No, Inter je tek treća opcija, verovatnije je da će u Englesku ili eventualno Francusku.

Da li bi dolazak Đoana Laporte nešto izmenio?

baner 1

Teško je reći, novi predsednik ko god bude će razgovarati sa Argentincem, ali njegov prvi izbor je i dalje da ode iz kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.12.2020
19:24

Sve ovo sto ovde pise nema logike, prvo, Mesi je u dobrim odnosima skoro sa svim igracima i svima njima je cast sto igraju sa Mesijem! Drugo, I ako bi ova sest igraca bila protiv, ostaju bar jos naj manje 18 igraca iz A tima koji su dobri sa njim! Trece, svi ti zaposljeni to jest iz uprave koji su navidno protiv Mesija nemaju pravo tu u Barci ni da budu posto su doprineli da klub tako lose posluje, a kamoli da budu protiv nekoga, posto ce doci novi predsednik i on ce birati i fovesti svoje ljude, tako da ovima iz uprave je ostso jos mesec dana i oni odlaze! Zato kazem da nes nikakve logike za ovo sto pise o Mesiju, cak se Mesi jos nije ogladio dali ce da ide ili da ostane, zato su ovo samo nagadjanja novinara!

avatar
Mladen Nikolić
Tuesday, 22.12.2020
14:27

A za šta je to pa Bosanac bitan? Ja koliko vidim on ne može da se sastavi sa loptom i duplo je gori od Rakitića.

avatar
crno-crveno
Tuesday, 22.12.2020
13:44

Hahah
Bas bi voleo da vidim kontea i mesija zajedno kobi kome tu naredjivao heheheheh

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 22.12.2020
13:29

Spasi barsu i odlazi hobite, hobite.....

avatar
Bojan100
Tuesday, 22.12.2020
11:12

Jahahahahaahahaha , sta vi pisete !

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 22.12.2020
10:29

rata Barselone what Kad se pre posvadjao sa pjanicem Hahaha