Šestorica otpisanih u Realu, mnoge niko neće!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 27.12.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Sunovrat španskog fudbalera.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Španski fudbaler Isko jedan je od igrača Real Madrida kojem ugovor ističe na kraju sezone, ali uoči zimskog prelaznog roka nema nijedna ponuda vezistu koji je svojevremeno bio procenjen na 100 miliona evra, prenosi "ABC".

Ove sezone je samo dvaput počeo kao starter, sakupivši tek 170 minuta u igri.

Isko je uz Edena Azara, Gereta Bejla i Luku Jovića najbliži odlasku iz Madrida, ali veliki problem je što za 29-godišnjeg fudbalera nema prave ponude.

Španac kubiri sa minutima u Realu kod Karla Anćelotija, baš kao što je to bio slučaj i kod Zinedina Zidana, ali za razliku od Bejla i Jovića nije poslat prošle sezone na pozajmicu.

Pitanje da li će ove, jer nakon odlaska Đulena Lopetegija 2018, kog kojeg je Isko procvetao, ovaj fudbaler nikako da pronađe pravu formu.

Fudbaler koji je igrao veliku ulogu u osvajanju Lige šampiona 2017. godine najgore dane proživaljava kod Anćelotija, a kap koja je prelila čašu zbila se nedavno protiv Granade, kada je dobio zahtev Karlovog pomoćnika Davidea da ode na zagrevanje.

Kada je reč o ostalim fudbalerima koji bi u januaru mogli da napuste Madrid, svakako najveće šanse za to ima spomenuti Bejl, koji se nije snašao od letošnjeg povratka sa pozajmice iz Totenhema, pa će biti interesantno videti gde bi najbolji velški igrač mogao da nastavi karijeru.

Nogu bi mogao da povuče i Marselo, kojem je posle odlaska Serhija Ramosa poverena kapitenska traka, ali je jasno da je novi lider tima Luka Modrić. Najbolji dokaz za to je slaba minutaža Brazilca ove sezone.

Spomenuli smo Azara i Jovića, premda je Srbin za razliku od Belgijanca koliko-toliko iskoristio minute u odsustvu Karima Benzeme, ali se sa povratkom Francuza ponovo dospeo u drugi plan.

Naposletku, Real bi u januaru mogao da napusti i Marijano Dijaz, koji je letos odbio da napusti klub, ali je svestan da sa mizernom minutažom nema više šta da traži na "Santjago Bernabeu".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke