Severni London bukti, Murinjov prioritet odlazi kod Artete!?

Autor: Stefan Matić
sreda 30.12.2020.
23:07
Izvor: Sportske.net

Ima li se novca za odličnog veznjaka.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Murinjo neće biti preterano aktivan tokom zimskog prelaznog roka.

Planove može poremetiti postavljanje Maurisija Poketina za novog trenera PSŽ-a, navodno bi Argentinac pazario u bivšem klubu. Naravno, pominje se Dele Ali, ali i Hugo Ljoris kojeg će Murinjo teško pustiti u januaru.

"Posebni" ima jednu želju u zimskom prelaznom roku, portugalski stručnjak želi fenomenalnog Marsela Sabicera. Vezni igrač i jedan od kapitena RB Lajpciga nastavlja sa odličnim partijama, Austrijanac bi mogao da se oproba u Londonu. Ali možda u drugim bojama.

Engleski mediji navode i zainteresovanost Arsenala, čelnici "tobdžija" su u potpunosti odustali od Aouara.

Tokom leta Arteta je dobio Partija koji kuburi sa povredama. Ideja je da Sabicer bude bolji u ofanzivnijem planu dok bi mu Ganac pokrivao leđa. Ostaje da se isprati duel Severnog Londona na transfer-polju.

Cena Sabicera se zna, ona iznosi 45 miliona funti. Videćemo u narednim nedeljama ko će napraviti prvi potez u transferu igrača koji bi u oba kluba mogao da podigne kvalitet tima.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 31.12.2020
13:39

Auara, ne Aouara.

avatar
Nemac1987
Thursday, 31.12.2020
11:48

Arsenal treba da igra ovako;Leno,Gaya iz Valensije,Beljerin,Megaljaes,Upamekano iz Lajpciga,Parti,Aouar iz Liona,Sabicer iz Lajpciga,Saka,Dembele iz Barselone,Aubamejang. Rezerve :Neto iz Barselone,Tirni,Luiz,Genduzi da se vrati sa pozajmice,Martineli,Pepe i Lakazet. Da prodaju Mustafija Sokratisa Luiza Runarsona Kolasinca Ozila Elnenija Dzaku Wiliana pabla Maria i jos nekoliko igraca za njih da uzmu oko sto miliona i da dodaju jos mozda sedamdeset osamdeset miliona i da naprave bar tim za borbu za ligu sampiona.