Sevilja dovela novog napadača, Murinju se otvorio put ka novom pojačanju!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.01.2020.
16:13
Izvor: Sportske.net

Prvo Monćijevo zimsko pojačanje.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Sevilja je prelazni rok otvorila prodajom Munasa Dabura u Hofenhajm, potom su na pozajmicu u Majorku poslali mladog Pocoa, da bi na kraju i Simon Kjer završio na pozajmici u Milanu.

Sada su doveli i prvo pojačanje, koje nudi odgovor na nekoliko pitanja.

Stigao je u klub marokanski reprezentativac Jusuf En Nesiri, on je angažovan iz redova Leganesa, koji je na ime obeštećenja zaradio 20 miliona evra.

On je parafirao ugovor sa klubom na pet i po godina, a snažni 22-godišnji napadač bi mogao da bude novi Monćijev hit, iza sebe ima 65 nastupa u dresu Leganesa i 16 postignutih pogodaka, dok je u reprezentaciji Maroka od 2016. godine, upisao je 32 nastupa i postigao devet golova u dresu sa državnim grbom.


Njegov dolazak znači i da će klub uskoro najverovatnije napustiti Havijer Ćićarito Ernandez, koji je na pragu dogovora sa LA Galaksijem.

En Nesirijev prelazak u Sevilju bi mogao i da otvori vrata Totenhemu ka Kšištofu Pjonteku.

Poljak je predmet interesovanja "Pevaca", Murinjo je skeptičan, ali ima sve manje vremena i opcija, a bivši napadač Đenove je protiv Spala u kupu pokazao da bi mogao da povrati staru formu.

Andalužani su takođe pokazali interesovanje za njegove usluge kada je Ibrahimović stigao na "San Siro" i kada je postalo jasno da mu se sprema "šut karta" iz Milana, ali dolazak marokanskog napadača i definitivno znači da su Španci odustali od Poljaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Thursday, 16.01.2020
21:32

Leganes izgleda odustao od Primere... I ovako bi teško ostali u ligi, a bez Nesirija skoro sigurno ispadaju..