Sevilja dovodi sjajnog Kolumbijca!

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.07.2017.
23:38
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi dobro obavešteni Đanluka Di Marcio, Andalužani bi mogli da dobiju veliko pojačanje u napadu.

EPA/ELVIRA URQUIJO A.
EPA/ELVIRA URQUIJO A.

Povezane vesti

Sevilja je ovog leta na "Sančez Pizhuan" vratila Evera Banega iz Intera za devet miliona evra, ali to je samo početak letnjeg prelaznog roka za njih.

Novi trener Eduardi Berico ima nekoliko želja, pominje se da bi Stevan Jovetić mogao da se vrati u Španiju, ali i Karlos Baka, koji je u Milan stigao upravo iz redova Sevilje.

Ipak, izgleda da se od iskusnog Kolumbijca odustalo, kako je uprava tima iz Andaluzije nanišanila njegovog sunarodnika iz redova Sampdorije Luisa Murijela.

Sjajni napadač se dugo povezuje sa odlaskom iz Đenove, često je pominjan kao potencijalno pojačanje najjačih italijanskih klubova, ali je nakon Udinezea prešao u Sampdoriju, za koju nastupa već dve godine.

Sada bi mogao da napravi novi iskorak u karijeri, sa Seviljom bi imao priliku da igra i Ligu Šampiona, a kako prenosi Di Marcio, dogovor dve strane je veoma blizu.

Sevilja će Sampi na ime transfera isplatiti 20 miliona evra.

Italy Soccer Serie A

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 07.07.2017
23:50

Kako je nekad bio napuhan poput Imobilea i sad Belotija , svi su brujali o niima a obicno su nestajali nakon toga , naravno Beloti tek treba da se pokaze sledece sezone :)