Shvatio i Levandovski, evo šta je potrebno da bi dobio "Zlatnu Loptu"

Autor: Boris Jovanović
petak 03.12.2021.
08:46
Izvor: Sportske.net

Da li Poljak može da se nada sledeće godine?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Robert Levandovski je ostao bez "Zlatne lopte", većina tvrdi nezasluženo, ali Poljak je morao da se pomiri sa odlukom da Leo Mesi sedmi put bude najbolji na svetu.

Levin saigrač Miler je na linkedinu izrazio svoje ogorčenje ovakvom odlukom, a dosta bivših i sadašnjih igrača smatra da je Frans Futbal napravio veliku grešku i da je njihov izbor totalno nelogičan.

Bilo kako bilo, Levandovski ne odustaje, on je naložio svom agentu Pini Zahaviju da učini sve kako bi ga iz Bajerna odveo u Real. Poljak smatra da je to najbolja šansa koju će imati da se bori za titulu najboljeg igrača sveta.

Naime, postoji ta priča da igrači Reala imaju prednost, da je Ronaldo odlaskom iz kluba praktično "potpisao" da ne dobije više "Zlatnu loptu", ali neka to bude deo urbanih legendi.

Svejedno, Levandovski želi da obuče beli dres, oni bi sa Mbapeom i Benzemom narednog leta oformio trio iz snova. Problem je naravno Bajern, ali i oni bi eventualno mogli da puste Poljaka godinu dana pre isteka ugovora, pogotovo ako uspeju da dobiju trku za Halanda, o čemu se šapatom govori u klubu, iako Bajern demantuje da razmišlja o Norvežaninu.

Levandovski je već veteran, a odlazak u Real bio bi kruna karijere za 33-godišnjeg napadača koji doduše ne pokazuje znake starenja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke