"Simbol" Reala odlazi u Arsenal?

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.02.2022.
09:36
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je došlo vreme za rastanak.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Arsenal igra jako dobro u poslednjih nekoliko utakmica, klub sa "Emirejtsa" vezao je tri uzastopne prvenstvene pobede i trenutno se nalazi na petom mestu Premijer lige sa dva boda, ali i dve utakmice manje,  u odnsou na četvrtpolasirani Junajted.

Lepe vesti za sve navijače "tobdžija" stižu i kada su u pitanju potenijcalna pojačanja za narednu sezonu. Vest koja je jutros odjeknulo u ostrvskim medijima jeste Arsenalovo interesovanje za dugogodišnjeg Realovog fudbalera Marka Asensija.

Real je postavio enormnih 700 miliona evra kao transfer klauzulu krilnog fudbalera, ali je jasno da bi se Madriđani zadovoljili sa neuporedivo nižom cifrom, tako se pominje iznos od oko 50 miliona evra.

Ugovor dvadestšestogodišnjaku sa "kraljevskim" klubom ističe 2023. godine, a nema naznaka da će saradnja biti produžen, zbog toga je jasno da će na "Santijago Bernabeu" želeti da prodaju  Asensija i tako zarade na njemu.

Marko Asensio je u Realu od 2014. godine sa ovim klubom osvojio je mnogo trofeja, između ostalog dve Lige šampiona, čini se je došlo vreme za rastanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke