Simeone potpisao, slede pojačanja, prvo trampa sa Arsenalom!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 06.06.2021.
10:18
Izvor: Sportske.net

Argentinac ostaje na kormilu, šta mu je obećano na letnjoj pijaci?

Ballesteros
Ballesteros

Povezane vesti

Dijego Simeone je drugom titulom od kada je na klupi podebljao svoj trenerski legat u Atletiku, klub je reagovao, pa je ugovor koji je isticao narednog leta produžen na još dve godine, do 2024.

Nije bilo nikakve dileme, sudbina "Ćola" je vezana za Atletiko, on je jedan od najplaćenijih trenera na svetu, a sigurno da je ultimativni cilj osvajanje Lige Šampiona, jedinog trofeja koji nedostaje. Izgubio je dva "Madrilenja" u finalu, ali ne odustaje.

Šta treba očekivati od prelaznog roka, s obzirom da je, kao i svi klubovi, i Atletiko u teškoj finansijskoj situaciji zbog pandemije.

odlazi Saul koji bi trebalo da napuni kasu, ali i eventualno donese novac kojim bi probali da kupe Lautara Martineza. Neće biti lako, Inter drži cenu od 90 miliona što "Jorgandžije" neće platiti.

Ono što je sigurno je da Simeone želi da pošalje Tripijea u Arsenal u zamenu za Beljerina, ali sam Englez bi mnogo radije u Mančester Junajted za koji navija. Na kraju krajeva, navijači Totenhema mu ne bi oprostili povratak u Severni London. 

Uz to priča se da bi španski šampion mogao kao zamenu za Saula na sredini da dovede Bakajoka, koji je proveo sezonu u Napoliju, a na njega Čelsi ne računa. Međutim prva meta ostaje De Pol iz Udinezea koji je skuplji, ali Simeone insistira na Argentincu. 

Neće biti velikih promena, nema novca, ali svakako da treba da stigne napadač.

Ko će biti, zavisi od finansija, pominje se i Bernardo Silva koji nije klasičan napadač, ali bi mogao mnogo da znači u ofanzivi. 

Od napadač Simeone ima Suareza, Anhela Koreu i Musu Dembelea koji je na pozajmici iz Liona. Morata ostaje u Juventusu, na Šaponjića ne računaju, pa je jasno da moraju da pojačaju konkurenciju u napadu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke