Sinoć najveći košmar, jutros najlepši san za Juventus - Vraća se veliki Zidan?

Autor: Lazar Nikolić
subota 21.01.2023.
10:08
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to potez bio!

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Sinoć je Italijanski fudbaski savezkaznio Juventus sa ogromnih 15 bodova minusa zbog malverzacija prilikom transfera igrača od strane prethodne uprave i tako u poptunosti udaljio "bjankonere" od borbe za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Ipak, ova drakonska kazna, na koju Juve ima pravo žalbe, mogla bi mnogo lakše da se preboli ukoliko se ostvari pisanje uglednog francuskog sportskog lista "Lekip".

Prema njihovim infromacijama legendarni fudbaler Juventusa, a kasnije i trostruki šampion Evrope sa Real Madridom kao trener Zinedin Zidan izrazio je želju da se vrati u Torino i sedne na klupu Juventusa.

Za Zidanove usluge raspitivali su se mnogi klubovi i reprezentacije, ali je on navodno odlučio da je Juventus pravo mesto za nastavak karijere. 

Zizu je miljenik navijača "stare dame" sa kojom je osvojio dva "Skudeta" 1997. i 1998. godine, kada je Juve stizao do finala Lige šampiona, ali im je oba puta trofej izmakao.

Videćemo kako će se situacija odvijati, ali bi Zidanov dolazak umesto, čini se već malo potrošenog, Masimilijana Alegrija mogao da unese potpuno novu energiju u klub koji se suočava sa velikim problemima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke