Siti odustao od Srbina - Tedić u trećoj ligi?

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 04.08.2022.
15:20
Izvor: Sportske.net

Pokušaće da se afirmiše na Ostrvu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Kada je prvog dana 2020. godine tadašnji napadač Čukaričkog Slobodan Tedić potpisao za engleskog šampiona u transferu vrednom rekordnih 3.000.000 evra, očekivale su se velike stvari od momka rođenog 2000. godine u Podgorici.

Sada, dve i po godine kasnije Tedić je miljama daleko od debija u dresu "građana", a nakon dve sezone provedene na pozajmici u holandskom Cvoleu korpulentnom napadaču traži se novi klub.

U Mančester sitiju su procenili da im Tedić nije potreban na duže stazi, našem fudbaleru ugovor sa Sitijem ističe 2024. godine, a narednu sezonu ponovo će porvesti na pozajmici.

Kako javljaju mediji u Engleskoj, novu priliku za dokazaivanje Tedić će najverovatnije imati u dresu trećeligaša Barnslija.

Pregovori između napadača i kluba su u toku, dogovor je blizu, ali još uvek saradnja nije ozvaničena. Siti se nada da će Tedić odigrati dobro u Barnsliju, kako bi ga član Lige 1 otkupio, a "građani" vratili uložen u bivšeg golgetera "brđana".

U Cvoleu se Tedić nije proslavio, postigao je samo tri gola na 42 utakmice, možda će mu ostrvski fudbal mnogo više odgovarati.

Tedićev bivši klub Čukarički danas igra prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv holandskog Cvolea. "Brđani" su domaćini, a kvota na njihovu pobedu je 3.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke