Siti - "Uzmi ili ostavi" Totenhemu, a onda baš neočekivana razmeza sa Juventusom!?

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.08.2021.
08:53
Izvor: Sportske.net

Dva puta za Pepa Gvardiolu!

ANTONIO COTRIM
ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka uslediće poslednji pokušaj Mančester Sitija. Meta je Heri Kejn, engleski šampion će poslati još jednu ponudu, i to će biti "uzmi ili ostavi". Ali, u ovom trenutku čini se da od toga nema ništa, da u Totenhemu smatraju da su dobili ovu bitku i da će kapiten ostati. Otkriveno je da je ponuda ona o kojoj se pričalo, bila samo 75 miliona funti, plus 25 u bonusima. To je naravno odbijeno, ali ni nova o kojoj se govori, 125 miliona, neće naterati Livija da se predomisli. Njegov uslov je 150 miliona funti i taj varijabilni deo će morati da predstavljaju lako dostižni bonusi, ne neki poput osvajanja "Zlatne lopte" i sličnih stvari.

Izgleda da Gvardiola to neće platiti i da bi poslednjeg vikenda prelaznog roka mogli da se okrenu Kristijanu Ronaldu. On čeka, PSŽ ili Siti, ova druga opcija je realnija u ovom trenutku, tim pre što bi navodno "Građani" ponudili Bernarda Silvu kao zamenu. Pominjan je i Laport, ali on nije potreban italijanskom klubu koji je već formirao odbranu.

Da stvar bude još zanimljivija, Bernardo Silva ima ponudu i Milana, ali to bi bila pozajmica sa otkupom. On želi da igra, pominjan je odlazak u Španiju, ali ni Barsa, ni Real nisu zainteresovani, niti imaju šta da ponude Gvardioli.

Ronaldo ćuti, temperatura je, pošto je počeo sa klupe u Udinama dostigla usijanje, izgleda da mu je Alegri rekao da se situacija menja, ali da je tu zbog Juventusa, a ne obrnuto, odnosno da mora da bude timski igrač. Ove informacije nisu proverene, ali one da Ronaldo želi da ode jesu i to je glavni uzrok neslaganja, jer Juve neće pustiti Portugalca da ništa ne dobije zauzvrat. Ikardi se povredio, čini se da on nije opcija i da bi Juventus radije prodao Portugalca Sitiju, nego Pari Sen Žermenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke