Situacija sa Lingardom se komplikuje - Neće biti svi srećni

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 20.01.2022.
19:40
Izvor: Sportske.net

Ne žele sve strane isto.

EPA-EFE/Peter Powel
EPA-EFE/Peter Powel

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Džesi Lingard u potrazi je za novom sredinom ove zime, ali situacija je sve samo ne jednostavna, pišu britanski mediji.

Jasno je samo da ni Ralf Rangnik ne planira da se osloni na Lingarda i pruži mu veću minutažu, a pola godine pre isteka njegovog ugovora situacija je takva da postoje zainteresovani, ali Lingard želi da ima otvorene opcije na leto.

Njukasl stoji u redu za Džesija, spominje se i Vest Hem, ali sve tiše, no u opticaju je pozajmica do kraja sezone, što Lingardu odgovara, a onda bi na leto gledao nove mogućnosti, a svakako da bi mogao da izdejstvuje i veći novac od potencijalnog poslodavca.

S druge strane, Junajted bi vrlo rado prihvatio nekoliko miliona u kasi u slučaju Džesijeve prodaje, dok ih pregovori u vezi sa pozajmicom ostavljaju na razmišljanju. Odreći će se njegove plate, a nikakvog prihoda neće biti. 

Ostalo je još 10 dana do kraja zimskog prelaznog roka i to će biti prilika da da Lingard pronađe novi angažman. Sigurno je jedno - neće biti svi srećni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke