Sjajni fudbaler odbio Real i Barsu zbog MLS lige?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 04.01.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

Neverovatno...

Povezane vesti

Atlanta junajted je u sezoni za nama osvojila MLS ligu, na čelu sa bivšim trenerom Barselone Tatom Martinom.

Argentinac je napustio redove tima iz Džordžije, a na klupi ove ekipe nasledio ga je bivši trener Ajaksa, Intera i Kristal Palasa Frank de Bur.

Jasno je dakle da Atlanta pravi ozbiljan projekat, ekipu će napustiti jedan od najboljih igrača Migel Almiron, kojeg traže brojni klubovi iz Premijer lige, ali mu je već angažovana i zamena.

U pitanju je čovek koji je rešio finale Kopa Libertadores, Gonzalo Piti Martinez, 25-godišnji vezista koji je postigao treći pogodak u revanš meču sa Bokom Juniors na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu.


Argentinac je od 2015. godine bio član Rivera, pružao je odlične partije, kod novog selektora Argentine Lionela Skalonija je dobio i priliku da u dva navrata ponese dres nacionalnog tima, uzvratio mu je golom.

Jasno je da je reč o veoma kvalitetnom fudbaleru, koji bi bez sumnje bio odlično pojačanje i za brojne evropske klubove, ali poznati fudbalski agent i blizak prijatelj Franka de Bura, koji je preuzeo Atlantu, Gvido Albers, tvrdi da je Martinez na stolu imao ponude najvećih španskih klubova, Barselone i madridskog Reala.

On je naime te ponude odbio zbog sjajnog projekta u Atlanti i zbog činjenice da su njegovi savetnici prepoznali veliki potencijal u MLS ligi.

Piti Martinez je plaćen 15 miliona evra od strane Atlanta junajteda, aktuelni šampion očigledno ima ambiciju da odbrani titulu u MLS ligi, ali videćemo koliko će se 25-godišnjem Argentincu isplatiti to što je umesto evropskih velikana odabrao tim iz SAD.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 04.01.2019
19:50
avatar
damjan89
Friday, 04.01.2019
19:44
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 04.01.2019
19:26

I ja sam odbio ponude par svetskih klubova ali sam odlucio da mi je bolje da komentarisem vesti i sedim kuci....ali ipak o tome niko ne pise😂😂

avatar
Kondogbia
Friday, 04.01.2019
22:00

Kako ne? Ja čitao u dnevnom listu 'Timok' da ti je FK 'Timok' ponudio ugovor i da si pristao pod uslovom da organizuju prijateljsku utakmicu protiv Juventusa u tu čast. :D