"Škrti" PSŽ gubi Škrinjara - Alternativa spremna, preteško će do nje!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 19.07.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Ne daju ni evro više od predviđenog.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Pari Sen Žermen već nedeljama pregovara sa Interom u vezi transfera štopera "neroazura" Milana Škrinjara, ipak poslednjih dana došlo je do zastoja u razgovorima, jer Parižani nisu spremni da podignu ulog za toliko željeno pojačanje.

Kako javljavljaju francuski mediji, PSŽ je nudi 60.000.000 evra za Škrinjara i ni evro više preko toga, što je Interu premalo da pusti 27-godišnjeg Slovaka na "Park prinčeva".

Navodno su vlasnici bogatog prvaka Francuske odredili limit od 60.000.000 evra za pojačanje na mestu štopera i ne žele da idu preko tog limita, čak i po cenu da ostanu bez najveće želje u letnjem prelaznom roku.

A nije da Inter traži drastično više za pouzdanog defanzivca, "neroazuri" bi pristali na prodaju za 10.000.000 evra više. Parižanima ostaje još jedna opcija, da preko bonusa nadoknade razliku.

Ukoliko Inter ne pristane, novog štopera Parižani će potražiti u Sevilji i ponuditi iste uslove Andalužanima za njihovog Žila Kundea.

Problem je što su Barsa i Čelsi već u pregovorima sa 23-godišnjakom rođenim u Parizu, ali bi možda njegova želja da se vrati u rodni grad mogla da presudi.

Ostanak Škrinjara u Interu povećao bi šanse ekipe Simonea Inzagija da dođe do titule ove sezone. AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Seriji A, a kvota da će "neorazuri" do "Skudeta" je 2.88.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke