Slaviša Jokanović bi da "pazari" u Liverpulu!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 28.07.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci u južnom Jorkširu su pozitivni kada je popularni Slav u pitanju.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Trener fudbalera Šefild junajteda Slaviša Jokanović namerava da pojača tim ovog leta i to u Liverpulu, budući da je zainteresovan za talentovanog napadača Harvija Eliota (18).

Engleski napadač je nedavno potpisao novi, višegodišnji ugovor sa Liverpulom i njihov je projekat za budućnost. Ali, u aktuelnoj konkurenciji, pitanje je koliku minutažu bi mu Jirgen Klop mogao obećati. Ukoliko klub napuste Đerdan Šaćiri i Divok Origi, a značajno pojačanje ne stigne u napad, on bi trebalo da ostane.

Ipak, sve to prati Slaviša Jokanović, koji je veliki fan Harvija Eliota. Uostalom, upravo mu je srpski trener pružio priliku u seniorskom fudbalu tokom zajedničkog boravka u Fulamu. Tada je petnaestogodišnji Eliot, nakon škole, putovao u južni London na utakmicu prvog tima za koji je i debitovao u Liga kupu.

Jokanović veruje da bi upravo njegova prošlost sa Eliotom mogla da ubedi Klopa da ga pusti u Šefild junajted kako bi ga dodatno "kalio" za godine koje nadolaze. Svi na "Enfildu" imaju velika očekivanja od Eliota koji je blistao prošle sezone na pozajmici u Blekburnu.

Igrao je 41 put u Čempionšipu prošle sezone i upisao sedam pogodaka i 11 asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke