Slika Vande Ikardi ponovo obišla svet, nema sumnje posle novih vesti prijaće navijačima Juventusa!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.04.2021.
10:17
Izvor: Sportske.net

Pregovori izgleda traju...

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Izgleda da su pregovori odmakli, naime, sa ili bez razmene za Dibalu, Maurito Ikardi je meta Juventusa. Da se nešto dešava dokaz je da Juve nije kontaktirao Atletiko oko nove pozajmice ili otkupa ugovora Alvara Morate.

Kako sada stvari stoje, Španac će se vratiti u rodni grad, a Juventus će pokušati da dovede svoju davnašnju želju.

Problem je klauzula od 15 miliona koju bi Juve morao da isplati Interu, ako Ikardi opet zaigra u Seriji A. Sada se traži način da se kroz pozajmice to izbegne, nije jasno da li klauzula važi dve godine, ili je duža.

Ikardija je Leonardo nakon jedne sezone otkupio za 50 miliona, prvo Tuhel, a sada i Poketino nemaju poverenja u Maurita, a on ionako sve vreme gleda ka Italiji.

Agent je njegova žena Vanda Nara, ona je kako piše jutrošnja "La Stampa" već razgovarala sa Paratićijem i ljudima iz Juventusa, Ikardi je spreman malo i da smanji platu, kako bi se domogao Torina.

On navodno ima ponude iz Napulja i Rima, ali Juventusova devetka je nešto sasvim drugo, videćemo hoće li se transfer koji se čeka godinama realizovati.

Sa druge strane, Vanda je ponovo "zablistala" na Instagramu, suprug ne igra, ali ona je omiljena, pa je najnovija slika ponovo nešto o čemu se piše u medijima i privlači posetioce društvenih mreža. Nema sumnje da će se ovoga puta svideti i navijačima Juventusa. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke