Slot će voditi Liverpul - Imamo i najpouzdaniju potvrdu!

Autor: Mladen Heleta
petak 26.04.2024.
22:21
Izvor: Sportske.net

To je to.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Ono o čemu se danima spekuliše će se i definitivno realizovati.

Holandski stručnjak i aktuelni trener Fejenorda Arne Slot biće menadžer Liverpula od naredne sezone i naslednik Jirgena Klopa, tvrdi dobro obavešteni i poslovično najopouzdaniji fudbalski novinar Fabricio Romano.

Romano piše da su se dva kluba dogovorila, Liverpul će Fejenordu isplatiti određenu kompenzaciju za Slotovu "slobodu", a pošto se ta formalnost obavi, Holanđanin će sa novim poslodavcima moći da utanači svoje uslove.

Kao što je poznato, Holanđanin je pre tri dana iskočio u prvi plan, pregovori su tekli ubrazinim tokom, a sam Slot je sinoć potvrdio da će uskoro sve biti poznato.

"Želim da postanem menadžer Liverpula, moja odluka je jasna. Fejenord i Liverpul pregovaraju, a ja čekam ishod. Uveren sam da će sve proći kako treba, čekam da klubovi postignu konačan dogovor", rekao je Arne Slot. 

O tome zašto je Liverpul odlučio da krene po Holanđanina, pročitajte OVDE.

Slot je od 2021. godine na klupi Fejenroda, sa kojim je ostvario velike uspehe. 

U prvoj sezoni vodio je ekipu do finala Lige Konferencija, gde je izgubio od Rome, a proglašen je za trenera sezone u Erediviziji. 

Godinu dana kasnije osvojio je domaću titulu sa Fejenordom i stigaao do četvrtfinala Lige Evrope, gde ga je ponovo zaustavila Roma. 

Zimus su ga već povezivali sa engleskim klubovima, spekulisalo se da bi mogao u Totenhem, ali je čekao bolji trenutak, a on je došao - stigao je poziv Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke