SMS na transfer listi, Lacio odredio cenu, ko ovo neće propustiti?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.12.2021.
21:10
Izvor: Sportske.net

Srbin može da ide iz Rima!

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić je vest dana u Italiji.

Kao što smo preneli ranije danas, SMS je u tihom ratu sa trenerom Mauricijom Sarijem, a kap koja je prelila čašu dogodila se na tradicionalnoj Božićnoj večeri. Prema saznanjima italijanski medija, Sergej je uhvaćen kako prerano napušta večeru, čak i pre govora predsednika Klaudija Lotita, što je naljutilo Sarija.

Trener smatra da je SMS arogantan i da mu ruši koncept i sada nije isključeno da ode već u januaru. Istina je da Lotito dao reč da će na leto pustiti Sergeja za zadovoljavajuću sumu, ali se sada spekuliše da bi mogao da ove već na zimu i to za 75 miliona evra!

I sada, počinje ono najlepše - spekulacije o zainteresovanim klubovima. 

Juventus
 
Uvek u priči kada se pominje Sergej. Ranije se pominjalo da je Juve Srbinova prva opcija, ali to je bilo u nekom lepšem periodu "Stare dame", odnosno kada je tim iz Torina bio daleko jači. Nema dileme da će Juve i sada biti zainteresovan, ali ne treba zaboraviti da je Lotito uvek želeo da  proda svoje igrače svima samo ne Juventusu, tako da će to biti problem broj jedan.

Inter

Ovo možda ne bi bila opcija, ali ne smemo da je isključimo. Prvo, Simone Inzagi je na klupi, Sergej je kod njega procvetao i postao ono što je danas. Sergeju odgovara mnogo više taj stil 3-5-2, Inzagi bi sasvim sigurno bez razmišljanja prihvatio da upari Berelu i Milinković-Savića. 
Takođe, tu ne smemo zaboraviti ni Bepea Marotu, koji je baš svojevremeno kao sportski direktor Juventusa i želeo Srbina u ekipi. 

Mančester Junajted

Najzainteresovaniji klub sa Ostrva. Ako uzmemo u obzir da je Pol Pogba u poslednjoj godini ugovora, onda tim pre Sergej mora da bude kandidat da ga zameni. I ranije se Sergej povezivao sa Junajtedom, ali nije bilo konkretnih pregovora. Novac neće biti problem, a činjenica je da je Junajtedu i najpotrebnije pojačanje u veznom redu. I da Pogba ostane...

Real i PSŽ

Ove klubove pominjemo jer su ranije uvek bili u priči, ali sada deluje da nikako nisu. Kamavinga i Valverde su Realov zalog za budućnost, a Kasemiro, Kros i Modrić i dalje igraju kao švajcarski sat. PSŽ se odavno ne interesuje za Sergeja, iako ga je je Leonardo prilično želeo. Tu je takođe gužva, Verati, Paredes, Gana, no, ako ode Vajnaldum... 

Šta vi kažete, koja je najbolja opcija?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke