Šok - Barsa završila i štopera i sada prodaje dvojicu da bi napunila kasu!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.12.2023.
21:15
Izvor: Sportske.net

Najava burnog leta u Barseloni.

EPA-EFE/MARTA PEREZ
EPA-EFE/MARTA PEREZ

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona odlučio je aktivira povratnu klauzulu i vrati Čadija Rijada iz Betisa.

U pitanju je mladi štoper, koji je letos otišao u Betis, ali je Barsa u ugovoru zahtevala klauzulu po kojoj može da ga vrati za samo sedam miliona evra.

Rijad je jedan od najbolje ocenjenih štopera La Lige, ima tek 20 godina, prošao je "La Masiju" i u Barsi veruju da ima svetlu budućnost.

Ipak, njegov dolazak znači i da će jedan ili dvojica štopera biti na prodaju. Sigurno je da će Erik Garsija biti prodat, po povratku sa pozajmice iz Đirone, ali nije nemoguće da Barsa sasluša ponude za Žila Kundea i Andreasa Kristensena. 

Ronald Arauho je jedan od kapitena i za Ćavija je nedodirljiv, dok je Injigo Martinez pokazao da je odlično pojačanje, a istovremeno zbog njegovih godina, klub ne bi mogao da zaradi veći novac od transfera.

Kunde i Kristensen su na ceni, Barsa bi slušala ponude i čekala najveću da proda još jednog štopera pored Erika Garsije.

Plan je da Čadi Rijad bude četvrti štoper, imao bi postepenu minutažu i ulogu, uz Arauha, Injiga i Kundea ili Kristensena. 

Francuz i Danac su izuzetno na ceni u Premijer ligi, Kundea je želeo Čelsi, posle se pominjao i Arsenal, dok je Kristensen bio velika želja Njukasla. 

Sve u svemu, povratak Rijada iz Betisa najavljuje burno leto u poslednjoj liniji Barselone.

Podsetimo, Barselona je danas ozvaničila i transfer napadača, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke