Šok - Čelsi opet "preplaćuje", preko 100.000.000 za novi rekord?!

Autor: Milovan Longinov
petak 12.01.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Tod Boli opet u akciji...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi mogao bi da obeleži i 2024. godinu na fudbalskoj pijaci.

Sa Ostrva danas stižu pomalo šokatne informacije da bi Čelsi mogao da dovede Evana Fergusona iz Brajtona. 

Brajton je postao Čelsijev omiljeni klub na tržištu, jer su odande već stigli Mark Kukurelja i Mojzes Kajsedo, i to za rekordne transfere od 65 i 115 miliona evra, a ne može se reći da su opravdali taj novac.

Navodno, Čelsi je spreman da pregovara i pored toga što je Brajton poslao jasnu poruku da neće pustiti najtalentovanijeg napadača za manje od 115 miliona evra!

Ovo ipak treba uzeti sa rezervom, jer se zna da Čelsi odavno prati i Viktora Osimena, koji će na leto biti dostupan za približnu sumu novca.

Ali, ako kojim slučajem propadnu pregovori sa Napolijem, Brajton uvek raširenih ruku čeka vlasnika Čelsija Toda Bolija, kome je u opisu posla da preplaćuje pojačanja. 

Ferguson jeste talentovan, i imao je nekoliko blistavih partija u Premijer ligi, ali kod Roberta De Zerbina igra toplo-hladno. Irac je ove sezone postigao šest golova na 24 utakmice, a izgubio je i mesto u timu i pored povreda Danija Velbeka i Ansua Fatija. 

Ferguson ima tek 19 godina i važi zajednog od najtaletovanijih napadača u Premijer ligi, ali da li i vredi preko 100 miliona evra? 

Podsetimo, Čelsi je pored pomenutog Kajseda, toliki novac dao i za Enca Fernandeza...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke