Šok, Dibala prelazi u redove najvećeg rivala?

Autor: Boris Jovanović
petak 14.01.2022.
08:34
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo šamar bio za Juventus...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Tema broj jedan u Italiji je i dalje Paolo Dibala. Mediji se bave najava da neće produžiti ugovor i da će kao slobodan igrač odštetati u junu. Naime, Argentinac je iznerviran jer je Juventus promenio detalje ranijeg dogovora i navodno mu umesto 10 miliona ponudio 7 plus bonuse za produžetak ugovora.

On sada ne želi ni da pregovara, a posebno su ga povredile reči direktora Arivabenea da "svako ko nosi Juventusovu desetku mora da zna kakva je to odgovornost".

Navijači su podeljeni, jedni smatraju da Juventus ne može da nađe zamenu za "La Hoju", drugi da klub ne treba da popusti, da Argentinac ne zaslužuje toliku platu jer nije pokazao ni da je vođa novog tima i često je van stroja zbog povreda. 

Za sada Dibala ćuti, kao i njegov menadžer Horhe Antun, a iz prikrajka vreba Inter. Naime, današnji mediji na Apeninima pišu da Marota već najavio čelnicima kluba da će pokušati da dovede Argentinca koga je svojevremeno kupio od Palerma kada je bio direktor Juventusa.

Inter će osloboditi platni budžet za oko 16 miliona bruto, odlaze Vidal i Vesino kojima ističu ugovori, klub će napustiti i Perišić, bilo bi dovoljno prostora da Inter ponudi ugovor Dibali i da dobije ogromno pojačanje. Uz to, Juventus bi baš dobio šamarčinu od Marote, čoveka koga su se prelako odrekli.

Šta će učiniti Dibala, ako stigne zvanična ponuda?

On ne bi u Englesku, Španija je jedna od opcija ako stignu ponude Atletika ili eventualno "El Klasiko" rivala, mada je ovo drugo manje verovatno. Zbog toga bi Inter mogao da bude veoma primamljiva opcija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke