Šok - Haland može da ode ranije, četiri tima će voditi pravi rat za Norvežanina!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.08.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Neće dočekati kraj sezone u Borusiji?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

"Marka" tvrdi da je famozna klauzula Erlinga Halanda pomerena šest meseci unapred i da će on moći u januaru da napusti Dortmund za oko 75 miliona evra. Fantastični napadač nije dao gol juče u Frajburgu, Dortmund je izgubio meč. Haland je u dosadašnja 63 susreta za "Milionere" postigao 62 gola, stigao je u zimu 2020. i sada bi mogao posle dve godine, u januaru da napusti klub.

Ako je ova priča najtiražnijeg španskog lista tačna, velikani će stati u red. 

I to ne samo Čelsi i Real koji silno žele napadača, već i Mančester Junajted. Za njih je bilo najvažnije da Haland ne ode ovog leta, sledećeg će Kavani verovatno napustiti klub, a onda će probati da privuku fudbalera ogromnom platom. Njegovo otac Alfi koji je igrao za Siti je mišljenja da je najbolje da Erling ode kod zemljaka Solskjera, ali igrač želi u Real.

U trku bi eventualno mogao da uđe Siti, ako ne dovede Kejna ovog leta, i oni će imati novca za novog napadača i mogu da mu ponude ogromnu platu. Dakle tri engleska velikana, plus Real, biće to pravi rat, a Haland bi čak mogao da postane jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu.

U Dortmundu se nisu oglasili povodom ove informacije, sledećeg leta će sigurno Haland otići, ali kao što vidite postoje informacije da to može da uradi za istu sumu, 75 miliona evra, već za nešto više od četiri meseca. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke