Šok iz Italije - Tadiću propao transfer u Romu zbog Zaniola?

Autor: Mladen Heleta
nedelja 29.01.2023.
11:14
Izvor: Sportske.net

Murinjo želi Srbina u svom timu.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kapiten Ajaksa i selekcije Dušan Tadić bio je na pragu prelaska u Romu, ali je sve propalo zbog Nikola Zaniola, prenosi italijanski "Korijere delo sport".

Dobro obavešteni italijanski list piše da je sve bilo dogovoreno sredinom ove sedmice, ali da se posao izjalovio zbog toga što je Zaniolo odbio da pređe u Bormut.

Murinjo je želeo Srbina u svom timu, a nije se bunio ni Tadić, kom ove sezone ne cvetaju ruže u Ajaksu i na meti je brojnih kritika, u kojima prednjači Vesli Snajder.

Roma pošto-poto pokušava da se oslobodi Zaniola, koji je u sukobu i sa Murinjom i sa navijačima. Milan se nedavno povukao iz trke za mladim Italijanom, ponuda Bormuta je i dalje tu, mada Zaniolo izbegava da ide među "trešnjice", a možda bi celu stvar mogao ponovo da pokrene Totenhem, koji je pokazivao određeno interesovanje za ovim fudbalerom, mada nikada nije izašao sa zvaničnom ponudom. U međuvremenu je Totenhem doveo Dandžumu i pitanje je da li mu je Zanilo potreban?

Ukoliko Zanilo ipak ode, Tadiću bi do prekosutra u ponoć mogla da se otvore vrata Rima. Malo ko se nadao da će Tadić u dogledno vreme napustiti Amsterdam, čak se očekivalo da tamo i okonča karijeru, ali u Ajaksu je velika kriza i možda će probati da je reši korenitom promenom u vidu prodaje kapitena?

Cifra koju bi Roma uplatila na račun Ajaksa se ne pominje, a spekuliše se sa "nekoliko miliona evra".

Tadić (34) nastupa za Ajaks od 2018. godine. Odigrao je 134 utakmice i postigao 55 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke