Šok - Mane napušta Bajern Minhen?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 13.04.2023.
08:30
Izvor: Sportske.net

Senegalac neće ostati na "Alijanc areni".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Šokantna vest stiže iz Nemačke - Sadio Mane će napustiti Bajern Minhen posle samo godinu dana! 

Mane nije ispunio očekivanja, a posebno nakon teške povrede pre Mundijala u Kataru. Od kako se vratio u 2023. godini je uglavnom ulazio sa klupe, a na devet nastupa nije dao nijedan gol, uz samo jednu asistenciju. 

Navijači se već "sprdaju" da ima više tuča sa saigračima nego golova u 2023. godini, pošto su svi relevantni izvori potvrdili da je posle poraza od Mančester sitija udario pesnicom Liroja Sanea. 

Upravo se posle tog njegovog incidenta i pojavila informacija da je svlačionica Bajerna šokirana potezom Senegalca i da niko nije očekivao da tako nešto može da učini.

Takođe, Florijan Pletenberg, koji je uvek na pragu pravih informacija, kaže da malo ko u ekipi veruje da će Mane ostati u klubu i naredne sezone.

Da sve bude još gore, on dodaje da su sve moguće konsekvence i dalje u opticaiju - kazna, suspenzija, pa čak i raskid ugovora! 

"Bajern Minhen jednostavno ne može da prihvati takvo ponašanje. Obična kazna nije dovoljna, klub želi da postavi primer i da upozorenje ostalima. Sa Tuhelom su želeli da dobiju trenera gde ovakve stvari neće biti moguće. Čisto sumnjam da Mane ima budućnost u Minhenu i naredne sezone", tvrdi Pletenberg.

Ipak, teško da bi Bajern mogao da priušti baš tako nešto, ali bi prodaja za neku manju sumu novca na leto svakako bio najlogičniji potez.

Podsetnik - Mane je letos stigao kao veliko pojačanje iz Liverpula, ima 31 godinu i pravo je pitanje koji klub bi mogao da pojača na leto?

Inače, na našem sajtu mogli ste da čitate o haosu u Bajernu i pre nego što se pojavila informacija o incidentu sa Maneom i Saneom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke