Šok - Nejmar ide na pozajmicu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.06.2022.
15:55
Izvor: Sportske.net

Kakvo iznenađenje...

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen više ne računa Nejmara i spreman je da ga se odrekne po svaku cenu, pa čak i slanjem na pozajmicu.

Brazilac je najplaćeniji fudbaler na svetu sa platom od 50 miliona evra godišnje i u Parizu su svesni da će upravo njegova primanja stopirati svake pregovore oko transfera.

PSŽ je zato obavestio Nejmarovog oca da razmotri opciju pozajmice u kojoj bi klub preuzeo deo plate, a drugi deo bi morao da pokrije njegov novi klub. 

Čak i u tom slučaju, da PSŽ pokrije polovinu ili čak i veći deo njegovih primanja, ko će platiti 20-25 miliona evra da bi imao Nejmara u ekipi samo godinu dana? 

Upravo zbog ovakvih stvari je PSŽ i dobio epitet "zlatni kavez", samo što se to  sada obilo o glavu klubu.

PSŽ je pre godinu dana verovao da će Nejmar postati "Zlatna lopta", dao mu je ugovor do 2026, ali je Brazilac nastavio po starom.

Evidentno je da nije posvećen fudbalu kao pre, omele su ga i brojne povrede, upravo zbog neprofesionalnog načina života.

Pisalo se da Nejmar često dolazi na treninge u alkoholisanom stanju i da se od njega čak distancirao i njegov prijatelj Lionel Mesi.

Novi sportski direktor Luis Kampos ne želi neposvećene igrače u ekipi i smatra da Nejmar svojim ponašanjem više oduzima od ekipe nego što im donosi svojim kvalitetima, koji su sada takođe upitni.

Spekulisalo se da bi Nejmar mogao u Premijer ligu, tamo jedino imaju novca da ga dovedu i pokriju deo plate, ali ko bi to mogao da bude?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke