Šok, Nejmar odlazi i ponovo ruši svetski rekord?!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.03.2022.
09:51
Izvor: Sportske.net

Ako je do novca, nije teško izabrati, PSŽ nema ništa protiv?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Prošle godine je produžio ugovor, ali kako koja sezona prolazi, Nej igra sve slabije. Prve godine je dao 28 golova, druge 23, zatim 19, 17, i sada samo pet. I dalje kada pogledate skor, on je postigao 92 gola u 136 mečeva, ali je često povređen, plus stav je problem sa kojim su se u PSŽ nekako saživeli, jednostavno Nejmara je nemoguće promeniti kada su odlasci u Brazil u pitanju, način života, ali često i ponašanje na terenu.

Ali, sada je na meti navijača, već ima 30 godina, nije doneo Parižanima prevagu u Evropi niti uspeo da nasledi Mesija sa kojim je sada saigrač.

Zbog toga, ako bude stigla ponuda o kojoj se priča, PSŽ bi mogao da je prihvati bez problema.

Naime, Njukasl koji je blizu opstanka i najbogatiji je klub na svetu, razmišlja da kao poruku rivalima, ali i znak prestiža Rijada u geo-politici kupi Nejmara i plati nešto više od 222 miliona koliko je koštao "Svece" kada je 2017. dolazio u Pariz.

Naravno, neće biti lako ubediti ga, ali imaju adute, pre svega, Nejmar bi postao najplaćeniji igrač u istoriji fudbala. Sada je pitanje sme li Doha da proda fudbalera najvećem rivalu na Bliskom Istoku, ali stiče se utisak da žele da krenu u novu eru, odlazi Mbape, Nejmar je teret oko vrata, probaće da naprave novi tim, da krenu drugim putem i da forsiraju mlađe igrače, delom iz svoje škole.

Nejmar bi, pišu engleski mediji rado otišao iz Pariza, ali ne baš u Njukasl, njegove opcije su Barselona ili Mančester Siti, što je nemoguća misija, prvi nemaju novca, drugi i nisu zainteresovani posebno. Dakle, ostaje sever Engleske, nezamisliv novac, no sačekajmo da ponuda stigne, kako sada stvari stoje, ako se to desi, odluka će biti u rukama Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke