Šok! Poketino odlazi, Mbapea baš briga!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.12.2021.
09:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se stvari ubrzale u Parizu...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Pre par meseci, Leonardo je u Kataru probao da nametne temu smene Poketina na sličan način kao što je otišao Tuhel, ali tada su vlasnici spustili rampu. Ipak, posle samo jedne pobede u četiri meča, loše igre, nesposobnosti da uklopi Mesija, Argentinac bi mogao da dobije zamenu.

Francuski i španski mediji pišu da je sada iz Dohe stiglo "zeleno svetlo" da se pregovara sa Zidanom.

I to ne na kraju sezone kada se očekuje da će Poketino sam otići, ako na stolu bude bila ponuda Junajteda, već ove zime.

Navodno, bivši trener Reala je dao pristanak, razgovara se sa njegovim timom, predstavio je svoju viziju kluba i vrlo je moguće da ćemo gledati rimejk prošle zime kada je Poketino zamenio Tuhela.

PSŽ je veoma zagrejan za Zidana, ovo bi bio i sjajan marketinški potez, ali i dodatni impuls francuskim igračima, kao i velikim zvezdama, no, na žalost Leonarda to se neće odraziti na ono što sledi na leto.

Navodno je Mbape već poručio čelnicima da bez obzira što njegov idol Zidan stiže na klupu, on neće promeniti odluku, presekao je i kao slobodan igrač od naredne sezone nosiće dres Reala.

Zidanov dolazak bi mogao da bude loša vest za neke igrače, recimo Donarumu jer Francuz veruje Navasu, verovatno će tražiti i novog napadača još ove zime, a videćemo hoće li uspeti da privoli nekoga od igrača Reala, pre svih veterana Marsela da mu se priključi u avanturi, ako stigne na klupu.

No, za sada su to sve govorkanja, jedino što se pouzdano zna je da je PSŽ stupio u kontakt sa Zidanom oko eventualnog angažmana i da je legendarni Zizu veoma zainteresovan za ovaj posao, za razliku od Mančester Junajteda koji je odbio pre nekoliko nedelja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke