Šok! Poteze PSŽ u prelaznom roku niko nije očekivao, pogotovo ne zamenu za Mbapea!

Autor: Boris Jovanović
utorak 11.01.2022.
09:17
Izvor: Sportske.net

Šta je spremio Leonardo?

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Pari Sen Žermen već pravi tim za leto, pitanje je hoće li Poketino ostati, ali odluke donosi direktor Leonardo. Sa druge strane, priča se da vlasnici iz Dohe žele da Zinedin Zidan što pre odgovori na ponudu, ali bivši trener Reala se i dalje premišlja.

Pitanje je da li bez njega mogu da budu završeni poslovi u prelaznom roku, no Leonardo već pregovara sa Rajolom oko Pogbe. Francuz nema nekih opcija, Real ga ne želi, videćemo hoće li se vratiti u rodni grad, on bi radije u Juve, ali Italijani nemaju novca.

Veliko iznenađenje priprema se na sredini terena, meta nije Kesi kako se pretpostavljalo već Brazilac iz Liona, Lukaš Paketa. On je našao nekadašnju formu, pošto je u Milanu razočarao, Leonardo je i pod Nejmarovim pritiskom da proba da dovede ovog fudbalera koji može da igra na više pozicija na sredini. Ovo bi bio logičan potez ako ode Vajnaldum koji se nije snašao i želi da napusti klub. PSŽ bi želeo da završi posao odmah, ponudiće ove zime i Kurzavu Lionu, ali čini se da je to teška misija, jer iako "Le Gones" žele levog beka Parižana, mogu da sačekaju jun kada mu ističe ugovor.

Najveća nepoznanica je svakako zamena za Mbapea. Iako se u francuskoj štampi provlači nada da će ostati, da će promeniti odluku, da bi angažovanje Zidana moglo da ga privuče novom ugovoru sa "Svecima", od toga nema ništa. 

Ko će biti prva meta?

Haland je opcija, ali on ne želi u Pariz, i to nije tajna. Navodno je Rajola to iskreno i rekao Leonardu, iako bi sam agent najviše novca od provizije dobio upravo od Francuza. Norvežanin hoće u Real, ili eventualno Siti, ne zanima ga igranje u Francuskoj. Bajern neće pustiti Levandovskog, Vlahović je za sada samo priča medija, Leonardo hoće iskusnijeg igrača.

Nova ideja, koja navodno dobija na težini u redovima lidera francuskog šampionata je Romelu Lukaku!

Nije slučajno, veruje se da bi on bio idealno pojačanje, tim pre što nije zadovoljan u Čelsiju, a i "Plavci" bi ga prodali. Navodno, PSŽ bi ponudio 90 miliona za Belgijanca koji govori francuski, Čelsi bi to mogao da prihvati, iako su ga platili 120 miliona, jer žele drugog napadača, a izvukli bi većinu novca. Iz Čelsija bi mogao da stigne i kao slobodan igrač Toni Ridiger, ali ni PSŽ, kao ni Real ne žele da mu ponude 11 miliona evra koliko traži godišnje nemački reprezentativac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke