Šok - Ronaldo napušta Junajted, uslov još kako realan?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.11.2021.
17:40
Izvor: Sportske.net

Portugalac je rođeni pobednik i svi znamo šta to znači.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Da li bi Kristijano Ronaldo mogao da napusti Mančester Junajted posle samo godinu dana?

Prema saznanjima britanskog Ekspresa, tako nešto uopšte nije nemoguće, jer Ronaldo ne želi da igra u Ligi Evrope, navodi se u tekstu engleskog lista.

Ekspres piše da je Junajted "zaglavio" sa Solskjerom, da su rezultati i igra sve gori i da je realna situacija da se tim bori za top 4, odnosno da je plasman u Ligu šampiona kao trofej. 

Trenutna tabela Premijer lige upravo to i pokazuje - Čelsi ima 26, Siti i Vest Hem po 23, Liverpul 22 boda, Arsenal je peti sa 20, a Junajted ima kao i Brajton - 17!

Po kvalitetu i formi i igrama ove sezone deluje nemoguće da Čelsi, Siti i Liverpul budu van top tri ekipe, što znači da preostaje da se za četvrto mesto bore Junajted, Vest Hem, Arsenal, a nikako ne smemo sada otpisati ni Konteov Totenhem koji ima samo bod manje od "đavola"!

Ronaldo je po povratku u Mančester rekao da je došao da osvaja trofeje, a ne da se odmara, ali je situacija sada potpuno drugačija.

Niko više ne veruje u Solskjera, osim uprave koja ga iz nekog razloga drži. 

Sledi i derbi sa Viljarealom u Ligi šampiona, eventualni poraz u Španiji mogao bi da zakomplikuje i plasman u osminu finala. 

Ako je tačno ono što je Ekspres danas otkrio, Ronaldo bi mogao da ode brže nego što je i došao...

Da li verujete u ovaj scenario?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke